Tiffany Haarlem

Bij Valk Glas in lood bent u altijd aan het juiste adres als u op zoek bent naar een winkel waar het mooiste glas in lood wordt verkocht. Maar, dit is niet de enige techniek die wij beheersen. Voor Tiffany in Haarlem zit u bij ons namelijk ook altijd goed. Tiffany glas is een techniek die te vergelijken is met gewoon glas in lood, maar die toch op meerdere belangrijke punten verschilt van de meer traditionele methode. Het is een techniek waarbij het glas niet in lood wordt vastgezet, maar in koperfolie. Dit is een methode die minder zwaar is dan glas in lood, maar ook steviger. Dit komt doordat de folie met soldeertin wordt bedekt.

Tiffany glas in lood in Haarlem

Voor Tiffany glas in Haarlem neemt u contact op met Valk Glas in lood. Wij hebben de kennis en technieken in huis om de mooiste dingen met Tiffany glas te maken. Voor Tiffany in Haarlem raden we u aan om eens een keer een bezoekje te komen nemen aan ons atelier. U vindt dit atelier aan een van de oudste grachten van Haarlem, die traditie ademt. De ideale plek om met oude methodes als glas in lood en Tiffany glas aan de slag te gaan. We hebben in onze winkel allerhande mooi Tiffany producten staan.

De mooiste producten van Tiffany glas in Haarlem

Bent u op zoek naar een mooi raam dat daarnaast ook nog eens heel stevig is? Of een ander product dat geheel van Tiffany glas is gemaakt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Valk Glas in lood. We hebben alle verschillende technieken onder de knie. Vandaar ook dat wij u een ruim assortiment aan producten kunnen leveren. Op onze website vindt u hier ook nog een groot aantal voorbeelden van. Neemt u gewoon even een kijkje?

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404