Glasfusing Haarlem

Bent u op zoek naar een winkel waar ze de mooiste producten verkopen op het gebied van glasfusing? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te nemen in het atelier van Valk Glas in lood in Haarlem. Wij hebben hier een groot aantal verschillende producten voor u klaarstaan die zijn gemaakt met behulp van de glasfusing techniek. Dit zijn mooie producten die met de grootst mogelijke zorg zijn samengesteld voor u. Glasfusing in Haarlem is dan ook een van onze grootste specialiteiten.

Glasfusing glas in lood in Haarlem

Als u op zoek bent naar een winkel die glasfusing in Haarlem van de bovenste plank verkoopt, dan hoeft u niet meer verder te kijken. Valk Glas in lood bestaat al sinds 1975, wij maken producten die u graag in uw huis, of ergens anders, neerzet. Glasfusing is een techniek waarbij stukjes of repen glas van verschillende kleuren samengevoegd worden. Dit kan bereikt worden door de onderdelen gedeeltelijk te laten smelten. Het resultaat is altijd adembenemend en een stuk dat is gemaakt op deze manier is dan ook altijd een prachtige aanvulling van uw interieur.

Meer weten over glasfusing glas in lood in Haarlem?

Wij vertellen u graag meer over onze glasfusing. Het is een mooie techniek, waar veel tijd en aandacht voor nodig is. We kunnen de mooiste dingen maken met glasfusing in Haarlem, waarvan we u dan ook graag de voorbeelden laten zien. U kunt deze komen bekijken op onze website, maar u bent ook meer dan welkom om een keer langs te komen bij Valk Glas in lood om te zien wat wij hier allemaal voor u klaar hebben staan. Indien u dit wilt kunnen wij zelfs iets voor u op maat maken. Lever ons een ontwerp of wij maken een ontwerp dat aansluit op uw wensen. Neem hier gewoon even contact over op met ons.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404