Glas in lood winkel Haarlem

Glas in lood is een techniek die na al die eeuwen nog steeds adembenemende resultaten voortbrengt. Als u wel eens in een oude kerk heeft gezeten, dan heeft u natuurlijk deze ramen ook wel eens gezien. De prachtige lichtval als de zon door de ramen heen breekt… We kunnen het ons goed voorstellen dat u ook wel eens zo'n mooi raam in uw huis zou willen hebben. We raden u dan ook aan om gewoon eens op onze website te komen kijken als u meer wil weten over onze glas in lood winkel in Haarlem. Bij Valk Glas in lood vindt u producten van hoge kwaliteit. Van hele ramen tot andere kunstwerken voor in uw huis.

Glas in lood winkels in Haarlem

Als u op zoek bent naar Glas in lood winkels in Haarlem, dan hoeft u niet verder te kijken dan Valk Glas in lood. Onze winkel bestaat al sinds 1975, alhoewel deze in het begin nog gevestigd was in Zandvoort. Al snel bleek echter dat het grootste deel van onze klanten uit Haarlem kwam, waardoor we hebben besloten om dan de hele zaak te verhuizen naar Haarlem. We zitten hier aan een van de oudste grachten van de stad, waar u in een mooie winkel al onze producten overzichtelijk bij elkaar ziet staan. U bent hier altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen.

De glas in lood winkel voor Haarlem

Bij Valk Glas in lood vindt u niet alleen maar kant en klare producten. We gaan namelijk ook graag eens met u om de tafel zitten als u graag wil dat wij een raam op maat voor u maken. Of u nu een compleet ontwerp heeft of meer een globaal idee van wat u graag wil zien, wij zorgen ervoor dat dit voor u gemaakt wordt. En mocht u zelf een raam hebben dat beschadigd is geraakt, dan staan wij voor u klaar om dit zo snel mogelijk te repareren.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404