Glas in lood restauratie Haarlem

U bent het waarschijnlijk wel met ons eens dat glas in lood ramen er prachtig uitzien. Het is echter ook zo dat ramen die op deze manier zijn gemaakt nog wel eens beschadigd kunnen raken. Het zijn vaak per slot van rekening eeuwenoude ramen, of ramen die volgens een eeuwenoude methode zijn gemaakt. Is het wel mogelijk om deze ramen weer te laten herstellen naar hun oude staat? Dit kan uiteraard. Voor een glas in lood restauratie in Haarlem neemt u gewoon even contact op met Valk Glas in lood. Wij maken en restaureren al sinds 1975 glas in lood ramen weer helemaal naar hun oude staat.

Een glas in lood raam restauratie in Haarlem

Voor glas in lood ramen restauratie in Haarlem neemt u vandaag nog contact op met Valk Glas in lood. Wij hebben namelijk de technieken en kennis in huis om elke glas in lood raam weer helemaal naar de oude staat terug te brengen. Een glas in lood raam kan natuurlijk op meerdere verschillende manieren kapot zijn gegaan, we raden u aan om dit dan gewoon door ons te laten restaureren. We weten van elk mankement aan een dergelijk raam hoe dit zo snel en goed mogelijk weer gemaakt wordt. Een glas in lood restauratie in Haarlem is zogezegd onze specialiteit.

Een perfecte glas in lood ramen restauratie in Haarlem

U bent op zoek naar een bedrijf dat een glas in lood raam restauratie in Haarlem voor u kan uitvoeren? Bij Valk Glas in lood hebben we door de jaren heen al een groot aantal van deze ramen weer naar de oude staat teruggebracht. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij ons als u meer wil weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. U kunt bij ons ook glas in lood ramen kopen of er zelfs een op maat laten maken. Wij kunnen u dan ook helpen met het maken van het ontwerp.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404