Glas in lood reparatie Haarlem

Heeft u een glas in lood raam dat aan reparatie toe is? Dit is natuurlijk goed mogelijk. Glas in lood ramen zijn vaak eeuwenoud en kunnen dan ook best een keer beschadigd raken. Ook ramen die nieuwer zijn kunnen kapot gaan. U hoeft zich dan geen zorgen te maken. Voor een glas in lood reparatie in Haarlem neemt u namelijk gewoon even contact op met Valk Glas in lood. Ons bedrijf is al sinds 1975 actief op het gebied van glas in lood. We hebben dan ook al menig reparatie van glas in lood in Haarlem uitgevoerd.

Glas in lood repareren in Haarlem

Repareren van glas in lood in Haarlem laat u doen door Valk Glas in lood. Bij ons bedrijf vindt u namelijk een kennis en expertise op dit gebied die u niet snel bij een ander bedrijf op dit gebied aan gaat treffen. Die glas in lood reparatie in Haarlem voeren wij graag voor u uit. We bekijken wat er precies kapot is gegaan, hoe het glas in lood er oorspronkelijk uitzag en hoe wij alles weer in de oude staat terug kunnen brengen. Zo weet u zeker dat uw mooie glas in lood raam er straks weer helemaal zo uitziet als u zich herinnert. Reparatie van glas in lood in Haarlem laat u dan ook het beste door ons uitvoeren.

Repareren van glas in lood in Haarlem

Glas in lood repareren in Haarlem? Kom dan gewoon eens langs bij het atelier van Valk Glas in lood. Wij hebben de materialen om ervoor te zorgen dat uw glas in lood raam weer helemaal naar de oude staat wordt teruggebracht. Per slot van rekening is het zonde als dat mooie raam beschadigd is en er niet meer zo mooi uitziet als vroeger. U bent bij ons daarnaast ook aan het juiste adres als u glas in lood ramen wil kopen, of ze zelfs helemaal op maat wil laten maken.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404