Glas in lood maken Haarlem

Vindt u glas in lood ramen ook zo mooi? Menig kerk of huis is versierd met deze prachtige ramen. Het effect als het zonlicht door de ramen valt is keer op keer weer adembenemend. Maar weet u dat er ook heden ten dage nog steeds glas in lood ramen worden gemaakt? Er zijn diverse ateliers te vinden waar mensen werken die deze eeuwenoude techniek nog in de vingers hebben. Glas in lood maken in Haarlem gebeurt bij Valk glas in lood. Ons atelier bestaat al sinds 1975. We waren eerst gevestigd in Zandvoort, maar kunnen nu een glas in lood raam maken in Haarlem. U bent dan ook altijd welkom om een keer bij ons te komen kijken.

Glas in lood laten maken in Haarlem

Wilt u een glas in lood raam laten maken in Haarlem? Dat is altijd mogelijk bij Valk Glas in lood. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om voor u een prachtig raam te maken. Glas in lood maken in Haarlem is onze specialiteit, alhoewel u ook bij ons terecht kunt om een beschadigd glas in lood raam weer netjes te laten repareren. Een glas in lood raam maken in Haarlem hoeft helemaal geen kostbare aangelegenheid te zijn. We vertellen u in ons atelier graag meer over de kosten, maar ook over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Een glas in lood raam maken in Haarlem

Het is niet eenvoudig om een glas in lood raam te maken. Zeker als u een raam wil dat er helemaal perfect uitziet en dat de weersomstandigheden kan weerstaan, moet u op zoek naar een bedrijf waar dit op professionele wijze wordt gemaakt. Glas in lood laten maken in Haarlem kan bij Valk Glas in lood. We hebben door de jaren heen een groot aantal verschillende ramen gemaakt en gerepareerd. We nemen u bij dit proces alles uit handen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw raam er helemaal perfect uit komt te zien. Meer weten over een glas in lood raam laten maken in Haarlem? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404