Glas in lood kopen Haarlem

U wilt glas in lood kopen in Haarlem? Neem dan eens een kijkje bij Valk Glas in lood. In ons atelier bent u aan het juiste adres voor een groot aantal verschillende Glas in lood producten. U kunt bij ons bijvoorbeeld een glas in lood raam kopen in Haarlem, maar we kunnen ook een raam helemaal op maat voor u maken. Glas in lood ramen kopen in Haarlem is iets waar u altijd voor terecht kunt bij ons. Valk Glas in lood is een bedrijf dat al sinds 1975 actief is. Toentertijd nog in ons atelier in Zandvoort, inmiddels alweer heel wat jaartjes in Haarlem. Wij hebben de kennis en vaardigheid om de mooiste glas in lood ramen te kunnen ontwerpen en produceren.

Ook glas in lood kopen in Haarlem?

Een glas in lood raam kopen in Haarlem doet u eenvoudig bij ons atelier. We hebben een groot aantal mooie ramen in verschillende formaten voor u klaarstaan. We gebruiken hiervoor de eeuwenoude technieken, maar voegen hier ook moderne methodes aan toe. Zo is het glas sterker dan het vroeger was en hebben wij ook de mogelijkheid om deze ramen voor u te isoleren. Een glas in lood raam kopen in Haarlem doet u eenvoudig bij Valk glas in lood. U bent altijd welkom bij ons en we weten zeker dat u wel iets van uw gading gaat terugvinden!

Glas in lood ramen kopen in Haarlem

U vindt ons atelier aan een van de oudste grachten van Haarlem. Een perfecte plek voor een atelier waar gewerkt wordt volgens de oudste technieken. We vertellen u in ons atelier ook graag meer over alle mogelijkheden die u bij ons heeft. U kunt natuurlijk een glas in lood raam komen kopen, we maken er ook graag eentje voor u op maat. Of misschien heeft u een glas in lood raam dat beschadigd is? Dan zorgen wij ervoor dat dit zo snel en perfect mogelijk weer wordt gemaakt.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404