Glas in lood herstellen Haarlem

U heeft een mooi glas in lood raam dat beschadigd is geraakt? Dat is heel goed mogelijk, aangezien glas in lood niet tot het stevigste glas behoort dat er te vinden is. Het komt uit een tijd dat glas niet sterk genoeg was om een groot raam mee te vullen, zonder dat hier ondersteuning bij was. Als een mooi glas in lood raam kapot is gegaan, dan hoeft u er niet bang voor te zijn dat dit het einde betekent van dit mooie raam. Glas in lood herstellen in Haarlem is namelijk altijd mogelijk. Een glas in lood raam herstellen in Haarlem laat u doen bij Valk glas in lood. Wij hebben de kennis en vaardigheid in huis om alle soorten glas in lood ramen te herstellen in Haarlem.

Glas in lood ramen herstellen in Haarlem

Het maken van glas in lood ramen is een eeuwenoude techniek. Deze is ontstaan uit een noodzaak om bijvoorbeeld in kerken grote ramen te kunnen plaatsen. Het was toentertijd nog niet mogelijk om een raam uit 1 stuk te plaatsen, waardoor de techniek van glas in lood werd ontworpen. Tegenwoordig is er niet echt meer een noodzaak voor glas in lood ramen, toch worden er nog veel van dergelijke ramen gemaakt. Niet gek ook, want het zijn altijd prachtige ramen waar de mooiste taferelen mee uitgebeeld kunnen worden. Helaas gaat een dergelijk raam wel eens kapot. Glas in lood herstellen in Haarlem laat u dan bij Valk glas in lood doen.

Alles over glas in lood

Bij Valk Glas in lood weten we alles over glas in lood. U bent bij ons dan ook altijd aan het juiste adres. Of u nu een nieuw raam wil laten maken, of een oud raam wil laten herstellen, u bent altijd welkom in ons atelier om uw opdracht met ons te bespreken. We zorgen ervoor dat we met de grootst mogelijke zorg aan de slag gaan met uw raam. Ook voor het maken van een nieuw raam bent u altijd welkom bij ons. We maken dan een ontwerp voor u en zorgen ervoor dat dit zo perfect mogelijk wordt gemaakt.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404