Glas in lood Heemstede

U heeft vast wel eens in een kerk gezeten en u verwonderd over die prachtige ramen die daar te vinden waren. Het spel van vormen en kleuren, het licht dat door deze ramen naar binnen valt en zo een kunstzinnig effect sorteert… Misschien heeft u wel eens bij uzelf gedacht dat u ook een keer zo'n mooi glas in lood raam in Heemstede wil laten maken. Dat is natuurlijk mogelijk, om precies te zijn bij Valk in glas in lood. Wij zijn gevestigd in Haarlem, maar maken ook glas in lood voor Heemstede. We hebben deze eeuwenoude techniek perfect in de vingers en kunnen zodoende elk ontwerp voor u tot een raam maken.

Een glas in lood raam in Heemstede

Voor glas in lood ramen in Heemstede neemt u vandaag nog even contact op met Valk Glas in lood. We hebben de kennis in huis om uw ontwerp te nemen en hier een prachtig raam of ander product van te maken. Heeft u zelf wel een globaal idee maar geen ontwerp? Geen probleem, dan gaan wij hier ook voor u mee aan de slag. We maken al sinds 1975 glas in lood ramen voor Heemstede en weten dan ook als geen ander wat er allemaal mogelijk is. Ons glas in lood in Heemstede is altijd van de allerhoogste kwaliteit. Wilt u hier meer over weten, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in ons atelier. We staan u hier graag te woord.

Een glas in lood raam voor Heemstede laten maken

Glas in lood ramen in Heemskerk zijn een prachtige aanvulling op uw huis of ander soort gebouw. Maar ook als u zelf al een glas in lood raam heeft dat is beschadigd bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn namelijk ook zeer bedreven in het repareren van glas in lood ramen. Op onze website vindt u meer informatie over alle diensten die wij u kunnen leveren. Hier staat ook onze contactinformatie en het adres van ons atelier in Haarlem.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404