Glas in lood Beverwijk

U heeft een glas in lood raam dat beschadigd is, of bent juist op zoek naar een nieuw glas in lood raam? Glas in lood is een eeuwenoude techniek die vooral vroeger veel werd toegepast. Maar ook tegenwoordig zijn er nog ateliers waar de mooiste glas in lood ramen worden gemaakt. Voor glas in lood bij Beverwijk neemt u gewoon even contact op met Valk glas in lood. In ons atelier vindt u namelijk jarenlange ervaring op het gebied van glas in lood, alsmede de kennis om elke vorm in glas in lood een realiteit te maken. We raden u dan ook aan om eens op onze website te kijken, of langs te komen in ons atelier.

Een mooi glas in lood raam in Beverwijk

Vroeger werd glas in lood zeer veel gebruikt. Het was toen nog niet mogelijk om glas van een grote oppervlakte te gebruiken als ramen, omdat het daar simpelweg niet sterk genoeg voor was. Tegenwoordig hebben we die mogelijkheid natuurlijk wel, maar toch zijn er nog steeds mensen die glas in lood mooi vinden en die daar graag ramen of andere producten van zien. Het is ook een prachtige techniek. Als u wel eens in een kerk bent geweest met mooie glas in lood ramen, op het moment dat hier het zonlicht doorheen valt… Wij kunnen er voor zorgen dat u dit effect bijvoorbeeld ook in uw eigen huis krijgt.

Glas in lood ramen in Beverwijk

Voor glas in lood in Beverwijk neemt u gewoon even contact op met Valk Glas in lood. Wij gaan graag eens met u zitten om te bekijken hoe wij u kunnen helpen. Heeft u zelf een ontwerp waar u graag een glas in lood raam van gemaakt wilt zien? Of heeft u alleen een globaal idee waar wij zelf mee aan de slag mogen? Laat het ons gewoon weten en we gaan graag voor u aan de slag. Neem even contact met ons op om een afspraak te maken, of loop binnen in ons atelier in Haarlem. Dan gaan wij er voor zorgen dat dat glas in lood raam in Beverwijk snel een realiteit wordt.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404