Gebrandschilderd glas Haarlem

Bent u op zoek naar een atelier in Haarlem waar het mooiste gebrandschilderde glas van Haarlem wordt gemaakt? Deze soort glas ziet er prachtig uit. Deze techniek is ook absoluut niet ouderwets. Natuurlijk, het is een techniek die al vele jaren wordt gebruikt, maar dit betekent niet dat het een achterhaalde methode is. Integendeel, want ook heden ten dage worden er nog prachtige dingen gemaakt van glas in lood. Er wordt heel wat glas gebrandschilderd in Haarlem. Als u eens een kijkje komt nemen in het atelier van Valk glas in lood, dan zult u zien dat dit een techniek is die ook nu nog springlevend is!

Glas laten brandschilderen

Het is met behulp van het brandschilderen van glas mogelijk om de mooiste voorstellingen te maken op glas. Dit is een techniek die vele eeuwen oud is. U bent vast wel eens bij een kerk binnengelopen waar u zich heeft vergaapt aan de prachtige ramen. Het licht dat door de ramen valt geeft een uniek, kunstzinnig effect dat een verblijf in de kerk alleen nog maar aangenamer maakt. Bij Valk glas in lood hebben we de kennis en technieken in huis om ook vandaag nog dit soort prachtige ramen te maken. We zijn daarnaast ook altijd in te schakelen om een beschadigd glas in lood raam weer te repareren.

Meer weten over gebrandschilderd glas in Haarlem?

Als u op zoek bent naar een atelier in Haarlem waar glas wordt gebrandschilderd, dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Valk glas in lood. Bij ons heeft u namelijk de keuze uit een groot aantal verschillende kleuren en stijlen. Heeft u zelf een idee in uw hoofd? Daar gaan wij graag mee aan de slag. Maar mocht u zelf geen duidelijk idee hebben, dan slaan we ook graag voor u aan het ontwerpen. Bij ons wordt glas gebrandschilderd in Haarlem van de hoogste kwaliteit, met de mooiste voorstellingen die u zich maar kunt bedenken.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404