Atelier Haarlem

Bent u op zoek naar een glas in lood atelier in Haarlem? Dan bent u bij Valk Glas in lood aan het juiste adres. Wij werken al sinds 1975 aan het maken en repareren van glas in lood ramen. Wij bieden u hierbij altijd de beste kwaliteit. Of u nu van de grond af aan een mooi, nieuw glas in lood raam wil laten maken, of juist een oud raam wil laten repareren, wij staan voor u klaar. Loopt u anders eens binnen in ons atelier, waar we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt hier dan ook een groot aantal producten zien op het gebied van glas in lood die wij al eerder hebben gemaakt.

Glas in lood bij ons atelier in Haarlem

Glas in lood is een techniek die al eeuwenoud is. Vroeger werden alle ramen op deze manier gemaakt, aangezien het toen nog niet mogelijk was om grote ramen uit 1 stuk te maken. In die tijd werd ook al ontdekt dat er met glas in lood prachtige, kunstzinnige ramen gemaakt konden worden. Dit is bijvoorbeeld goed te zien aan de ramen in de kerken. Wie heeft er niet in een kerk gezeten en genoten van het licht dat door deze ramen naar binnen kwam vallen? Op zoek naar glas in lood ateliers in Haarlem omdat u zelf ook iets van glas in lood wil laten maken? Kom dan gewoon even langs bij Valk Glas in lood.

Glas in lood ateliers in Haarlem

Ons atelier in Haarlem staat klaar voor uw eigenlijk glas in lood productie. Kom gewoon een keer langs om met ons door te spreken wat u graag gemaakt wil zien. Heeft u zelf een glas in lood raam dat beschadigd is? Ook dan bent u welkom bij ons glas in lood atelier in Haarlem. Wij repareren dit namelijk graag voor u.

ADRESGEGEVENS:

VALK GLASSTUDIO

BAKENESSERGRACHT 61

2011 JT  HAARLEM ( centrum)

TEL: 023-5311330

valkglasstudio@live.nl

KvK nr. 34170404